За нас

ТАШЕВ-ГАЛВИНГ е търговска фирма, основана през 1994г. Основната дейност на фирмата е търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електроинструменти, ръчни инструменти, крепежни елементи, В и К и др.

Високо качество, добро обслужване и надеждно партньорство – това е мотото на ТАШЕВ-ГАЛВИНГ. Работим само с утвърдени фирми, като така даваме сигурност на нашите клиенти и печелим доверието им. Предлагаме над 40 реномирани марки инструменти и консумативи, техника, разнообразие от строителни материали. ТАШЕВ-ГАЛВИНГ е дистрибутор на 14 и директен вносител на още 28 търговски марки. Фирмата е изключителен представител за България на STEINEL – фирмата, която държи най-големия пазарен дял в света на пистолети за горещ въздух и топло лепене, както и на COLLOMIX – немска фирма за професионални бъркалки.

 

Върху 8000 кв.м. търговска площ , ТАШЕВ-ГАЛВИНГ ви предлага продукцията на повече от 80 утвърдени търговски марки в областа на строителството.

ТЕХНИКА И ИНСТРУМЕНТИ

Магазините на ТАШЕВ-ГАЛВИНГ са разположени на площ от 1000 кв.м. В тях ще намерите над 50 000 артикула, професионална техника, ръчни и електроинструменти и консумативи за тях, помпи, заваръчна техника, сензори и сензорни лампи, водопроводна и санитарна арматура, крепежни елементи, уплътнители и други.

СЕРВИЗ ЗА ТЕХНИКА

На територията на търговската база се намира гаранционен и извънгаранционен сервиз на някои от търговските марки предлагани от ТАШЕВ-ГАЛВИНГ, като например: STEINEL, COLLOMIX, TECNOMEC, MAKITA, STIHL, SPARKY, GIS, CITY PUMPS, FESTOOL, REMS, DECA, BOSCH, PROTOOL, VIKING, DEWALT, SCHEPPACH, DIATEC, MAKTEC, МЗТ ИЗВОР и други.

МАШИНИ ПОД НАЕМ

Фирмата отдава под наем всякакви електроинструменти : Къртачи, перфоратори, вибратори за бетон, бормашини, ъглошлайфи, трамбовки и други.

ТАШЕВ-ГАЛВИНГ разполага с три складови бази за строителни материали с обща търговска площ 7000 кв.м. Фирмата осигурява удобен достъп за леки и товарни автомобили до трите бази. Там ще получите и услуги като товаро-разтоварни работи, рязане на метални профили по размер, изработка на арматурни мрежи по задание на клиента и други.

Стилът на ТАШЕВ-ГАЛВИНГ – ниски цени и бърза доставка на висококачествени стоки. Стремим се да се поставим на мястото на клиента и да помогнем при избора на най-добрия и най-подходящ продукт. Добро обслужване, персонален контакт и вярата на нашите клиенти в професионалното ни отношение, са сред приоритетите на фирмата.

разработка на Creative Design